Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Pakker

Eksisterende kunde? for å se eksisterende tilbud eller oppgradere planen din.
filter Filter sort
Måneders
Måneders
Måneders

{{bundle.bundle_title}}

{{bundle.display_based_order.2.value}}

{{bundle.display_based_order.2.label}}

KR KR KR KR

KR KR KRKR

KRKR KRKR

{{ bundle.bundle_title }}

{{ bundle.new_cust_discount }}
Offer Offer Offer
Offer Offer Offer

KR

KR

Bundles not available

Vilkår og betingelser

Lyca Smart pakker

Black Friday-tilbudet gjelder for utvalgte pakker og er kun tilgjengelig nye kunder som bestiller et SIM-kort med plan på nett. For å kvalifisere av dette tilbudet, må kundene kun betale for den første måneden og må aktivere automatisk fornyelse for pakke. Ved å velge automatisk fornyelse, fornyes den andre og tredje måneden uten ekstra kostnad. Fra den fjerde måneden vil den opprinnelige pakken bli belastet når den automatisk fornyes. Din PIN-kode for planen vil bli sendt via din med følgende e-postadresse. Merk at PIN-koden bare fungerer på SIM-kortet som er lagt ut på den forespurte leveringsadressen din når du velger dette tilbudet. Kunder må bruke denne PIN-koden innen 15 dager for å kvalifisere av tilbudet. Denne Black Friday-kampanjen gjelder kun for kunder som velger å automatisk forny Planen. Kampanjen gjelder fra 23-11-2018 og slutter kl. 26-11.2018 midnatt. Våre generelle vilkår som er tilgjengelige her, gjelder også

Betingelser og vilkår – Lyca SMART

Lyca smart skal tillate kundene å ringe nasjonalt og internasjonalt Fasttelefon og Mobiltelefon på en fast rabattert pris uten oppkoblingsavgift. Alle priser er inkludert merverdiavgift. Tilbudet gyldig i 30 dager fra aktiveringsdato. Hver pakke kan kjøpes via en engangsbetaling belastet fra kundens saldo; derfor må kundene ha minstekravet saldo på konto. Du kan aktivere bare en type pakke på en gang. Alle pakker vil bli automatisk fornyet når den utløper, derfor må kundene ha nødvendige saldo for å fornye pakke automatisk.Hvis du vil avbryte automatisk fornyelse ring * 190 #. Enhver samtaler, SMS eller data etter pakke kvote vil bli belastet på Standard sats.

Samtaler til spesielle nummer, samtaler til premium nummer,SMS og andre verdi økende tjenester er unntatt fra din kvote. Ubrukte minutter / SMS eller data kvote etter gyldighetsperioden vil ikke bli videreført. Lycamobile forbeholder seg retten til å endre eller variere vilkårene i denne kampanjen, eller å trekke tilbake denne planen til enhver tid på en rimelig varsel til nye kunder. Ulovlig, misbruk eller uetisk aktivitet vil føre til umiddelbar suspensjon av tjenesten. For mer informasjon vennligst besøk www.lyca-mobile.no eller hvis du trenger støtte med dette tilbudet kan du kontakte kundeservice på 3332 (samatalekostnader kan tilkomme)

Tilbudene gjelder fra 20.11.2015

(1) Den hastigheten du vil oppleve delvis avhenger av abonnements- og dekningsforhold, beliggenhet, signalstyrke og avstanden til senderen. Hvor mange mennesker er koblet til basestasjonen og den tiden av dagen vil også ha en innvirkning på hastigheten.

Global pakker

Betingelser og vilkår – Lyca Global

Lyca Global will allow the customers to call Lyca global skal tillate kundene å ringe internasjonalt Fasttelefon og Mobiltelefon på en fast rabattert pris uten oppkoblingsavgift. Alle priser er inkludert merverdiavgift. Tilbudet gyldig i 30 dager fra aktiveringsdato. Hver pakke kan kjøpes via en engangsbetaling belastet fra kundens saldo; derfor må kundene ha minstekravet saldo på konto. Du kan aktivere bare en type pakke på en gang. Alle pakker vil bli automatisk fornyet når den utløper, derfor må kundene ha nødvendige saldo for å fornye pakke automatisk.Hvis du vil avbryte automatisk fornyelse ring * 190 #. Enhver samtaler, SMS eller data etter pakke kvote vil bli belastet på Standard sats.

Samtaler til spesielle nummer, samtaler til premium nummer,SMS og andre verdi økende tjenester er unntatt fra din kvote. Ubrukte minutter eller data kvote etter gyldighetsperioden vil ikke bli videreført. Lycamobile forbeholder seg retten til å endre eller variere vilkårene i denne kampanjen, eller å trekke tilbake denne planen til enhver tid på en rimelig varsel til nye kunder. Ulovlig, misbruk eller uetisk aktivitet vil føre til umiddelbar suspensjon av tjenesten. For mer informasjon vennligst besøk www.lyca-mobile.no eller hvis du trenger støtte med dette tilbudet kan du kontakte kundeservice på 3332 (samatalekostnader kan tilkomme)

Tilbudene gjelder fra 20/11/2015

(1) Den hastigheten du vil oppleve delvis avhenger av abonnements- og dekningsforhold, beliggenhet, signalstyrke og avstanden til senderen. Hvor mange mennesker er koblet til basestasjonen og den tiden av dagen vil også ha en innvirkning på hastigheten.

Ditt Land

Lycamobile Two in One plan T&Cs:

Lycamobile Two in One plan (’tilbudet’) inkludert kvoter er for samtaler fra Norge til standard fasttelefon og mobilnumre i Pakistan/ Bangladesh. Annen bruk vil bli belastet med standard priser. Tilbudet er gyldig i 30 dager fra kjøpsdato. En kunde kan kun ha en plan på sin konto, og kan ikke kjøpe en annen fra den samme pakken i løpet av gyldighetsperioden på 30 dager. Pakken blir automatisk oppdatert etter 30 dager. Lycamobile forbeholder seg retten til å erstatte eller endre tilbudet eller disse vilkår og betingelser eller å trekke tilbake tilbudet når som helst på rimelig varsel. Merk at kampanjesaldo (saldo som Lycamobile har gitt kunder fritt) ikke kan brukes for å kjøpe en pakke.

Tilbudet er for ikke-kommersiell, privat, personlig bruk – Lycamobile forbeholder seg retten til å trekke tilbake eller suspendere tilbudet eller å koble deg fra hvis vi mistenker at tilbudet blir brukt til kommersielle formål, for konferanser, eller hvis den ikke blir brukt i et håndsett (i en SIM pakke for eksempel), eller hvis den blir brukt for internett-deling.

Planen gjelder fra 20/11/2015.

Lycamobile Pakistan plan T&Cs:

Lycamobile Pakistan plan (’tilbudet’) inkludert kvoter er for samtaler fra Norge til standard fasttelefon og mobilnumre i Pakistan. Annen bruk vil bli belastet med standard priser. Tilbudet er gyldig i 30 dager fra kjøpsdato. En kunde kan kun ha en plan på sin konto, og kan ikke kjøpe en annen fra den samme pakken i løpet av gyldighetsperioden på 30 dager. Pakken blir automatisk oppdatert etter 30 dager. Lycamobile forbeholder seg retten til å erstatte eller endre tilbudet eller disse vilkår og betingelser eller å trekke tilbake tilbudet når som helst på rimelig varsel. Merk at kampanjesaldo (saldo som Lycamobile har gitt kunder fritt) ikke kan brukes for å kjøpe en pakke. Tilbudet er for ikke-kommersiell, privat, personlig bruk – Lycamobile forbeholder seg retten til å trekke tilbake eller suspendere tilbudet eller å koble deg fra hvis vi mistenker at tilbudet blir brukt til kommersielle formål, for konferanser, eller hvis den ikke blir brukt i et håndsett (i en SIM pakke for eksempel), eller hvis den blir brukt for internett-deling. Pakistan planen gjelder fra 19/10/2018.

Pakistan Mobilink Pakke T&Cs:

Tjenesten er kun mellom Lycamobile kunder og MOBILINK kunder. Kunden må kjøpe en Mobilink pakke først å få tilgang til denne tjenesten og mottakers nummer (Mobilink) skal tegnes til kontoen på det angitte formatet. Kundene er pålagt å sørge for at de har mottatt bekreftelsesmeldingen før de starter tjenesten.

Det er kundens ansvar å formidle tjenesten og eventuelle kostnader som påløper ved innringere (MOBILINK side) på grunn av feil oppringing eller annen grunn, vil Lycamobile Tyskland ikke ta ansvar og ingen refusjon vil bli tilbudt. Pakke & abonnerer numrene vil være gyldige i 30 dager, og skal fornyes automatisk opp ved utløpet. I tilfelle et automatisk fornyelse i abonnement, nummer vil bli beholdt på kontoen. Lycamobile forbeholder seg retten til å erstatte eller endre tilbudet eller disse vilkår og betingelser eller for å trekke tilbake tilbudet når som helst, på rimelig varsel. Tilbudet er for ikke-kommersiell, privat, personlig bruk.Tilbudet gjelder frem til 31.08.2016.

Annen bruk vil bli belastet med standardsatser. En kunde kan ha bare ett tilbud på sin konto, og kan ikke kjøpe en annen i løpet av gyldighetsperioden. Eventuelle gjenværende kvote etter gyldigheten vil ikke bli overført til den neste gyldighetsperiode, hvis kunden ikk fornyer sin Pakke. Merk at kampanje kreditt (kreditt som Lycamobile har gitt til kunder gratis) kan ikke brukes mot å kjøpe en pakke.

Tilbudene er for ikke-kommersiell, privat, personlig bruk – Lycamobile forbeholder seg retten til å erstatte eller endre tilbudet eller disse vilkår og betingelser eller for å trekke tilbake tilbudet når som helst på rimelig varsel eller fra ta retten til bruk, hvis vi mistenker at tilbudet er brukes til kommersielle formål, for konferanser, eller hvis det ikke blir brukt i et håndsett (i et SIM-boks for eksempel), eller hvis den blir brukt for deling.

Data pakker

Vilkår og betingelser Lycamobile data pakke tillater kundene å få tilgang til mobilt internett på mobilen, tilbudet gyldig i 30 dager inkludert dato for aktivering. Data pakke kan kjøpes via en engangsbetaling tatt fra kundenes lade kreditt. Enhver annen databruk vil bli belastet med en standard sats på 0,99 kr / MB.

Vi vil automatisk fornye din pakke når den utløper alt du trenger å gjøre er å lade opp (vi vil minne deg på å lade opp og gi deg muligheten til å ikke fornye din pakke) . Kostnad for pakken vil bli trukket fra din konto.

Tilbudet er gyldig fra 01/11/2015

(1) Hastigheten du vil oppleve avhenger blant annet av abonnementet ditt, dekningsforholdene, sted, signalstyrke og avstanden til sender. Hvor mange som er koblet til basestasjonen, samt tid på døgnet vil også ha en innvirkning på hastigheten din.

Andre Tjenester