Slik virker det

Å bruke Lycamobile er enkelt. Bare klikk nedenfor for å finne ut mer.

Hvis du har mistet din Lycamobile Norge brukerhåndbok

Hvis du har mistet din Lycamobile Norge brukerhåndbok kan du laste den ned her. Tilgjengelige språk: Engelsk, polsk, arabisk, tysk.k, arabisk, tysk.

Komme i gang

Du kommer i gang med Lycamobile ved å følge disse enkle trinnene:

• Sett inn Lycamobile SIM-kortet i mobiltelefonen din og slå den på.
  • Du kan nå ringe og motta telefonsamtaler, og sende og motta SMS på din Lycamobile.

Opplev Lycamobile! Hvis du trenger hjelp kan du enten henvise til brukerveiledningen, besøke www.lyca-mobile.no eller ringe kundetjenesten.

Fyll opp ringekontoen din

Du kan kjøpe Lycamobile Ladekort fra din lokale forhandler eller online på www.lyca-mobile.no for å fylle opp ringekontoen. Ladekort har en trykt PIN-kode, eller koden kan være under et skrapepanel.

Fyll opp ringekontoen din med din Lycamobile i Norge, enten ved å:

Taste inn *150*PIN#, trykk på send; eller
Ringe 3333 og følg instruksjonene

Fyll opp ringekontoen fra en annen telefon, eller når du oppholder deg i utlandet:

Ring +4794733333 og følg instruksjonene

Sjekk saldoen din

Du kan sjekke saldoen din når som helst.

For å sjekke saldoen på ringekontoen din ved å bruke din Lycamobile i Norge, kan du enten:

Taste inn *150# trykke på send, og saldoen vises på din Lycamobile-skjerm; eller
Ringe 3333 og høre saldoen

For å sjekke saldoen mens du er i utlandet:

Ring +4794733333 og følg instruksjonene

Tilgang til din telefonsvarer

Din Lycamobile telefonsvarer er automatisk aktivert.

Ved å bruke din Lycamobile telefonsvarer kan du:

Høre på meldinger som legges igjen til deg
Ta opp en velkomstmelding for at de som ringer gjenkjenner deg
Personliggjøre innstillingene for telefonsvareren din
Velge ditt foretrukne språk
Innstille PIN koden for telefonsvareren din slik at du kan få tilgang til meldinger på telefonsvareren fra andre telefoner

Tilgang til din telefonsvarer fra din Lycamobile

For å få tilgang til meldinger på telefonsvareren fra din Lycamobile i Norge:

Ring 3331

Bruk av telefonsvarer i utlandet

Du kan sjekke din telefonsvarer når du er i utlandet. Bruk din Lycamobile for å ringe telefonsvarer menyen og følg instruksjonene for å sette opp tilgangskode.

Tilgang til telefonsvarer fra utlandet:

Ring +479473 3333
Følg instruksjonene for tilgang til ditt Lycamobile nummer
Følg instruksjonene for å sette opp telefonsvarer tilgangskode

For å deaktivere mobilsvar:

Tast *185# og følg instruksjonene som vises på skjermen

Velg ditt eget språk

Velg språket som du ønsker å bruke på Lycamobile telefonsvarer og for å fylle opp ringekontoen.
Slik velger du ditt foretrukne språk:

Ring 3332
Velg ‘Settings’ (Innstillinger) i menyen
Velg ‘Change Language’ (Endre språk) i menyen
Velg ditt foretrukne språk

Vise Lycamobile-nummeret ditt

Du kan vise ditt Lycamobile-nummer på skjermen på mobiltelefonen.
For å vise Lycamobile-nummeret ditt:

Tast inn *151# eller

Du kan «roame» og bruke din Lycamobile i utlandet

Du kan bruke din Lycamobile for å ringe og motta samtaler, og sende og motta SMS i en rekke andre land.

For informasjon om land hvor du kan ringe og motta samtaler og sende og motta SMS, og for gjeldende priser, besøk Lycamobile Priser

Du kan kontakte Lycamobile kundetjeneste

Du kan kontakte Lycamobile Kundeservice 0900 til 1800, 7 dager i uken .
Slik kontakter du Lycamobile:

Ringe 3332 fra din Lycamobile – Kostnader fremkommer
Ringe 9473 3332 / 2154 7171 fra en annen telefon
Ringe +479473 3332 / +472154 7171 fra utlandet
Sende oss e-post til cs@lyca-mobile.no
Besøke vårt nettsted på www.lyca-mobile.no

Sjekk samtalepriser

For å sjekke priser til destinasjonen du ønsker å ringe til:

Tast *135*destinasjonsnummer# og trykk Ring
    Eks. *135*00442071320322# og trykk Ring (for Storbritannia numre)
Besøk vår prissjekker for å se gjeldende tariff

Hvordan Aktivere Mobilt Internett?

For å aktivere Mobile Internet tjenesten må du være over 18 år.

Hvis du vil bruke mobilt internett, må du ha riktige innstillinger på telefonen din. Ring kundeservice for å be om innstillingene. Vi vil sende deg SMS-meldinger for å oppdatere telefonens Internett innstillinger automatisk. Pass på at du godtar denne meldingen og lagrer innstillingene. Hvis du trenger hjelp, bare ring 3332 fra din Lyca Mobile.

Trykk her for å se dine mobile internett innstillinger

Andre Tjenester

Kunder Uttalelser

• Customer Pic

Marzena Simlat, Czeladz, Polen

“Et veldig vennlig nettverk. Billige samtaler. Interessante tilbud. Dette vil jeg anbefale til alle.”

• Customer Pic

Robert Sebastian Grafetstetter, Altenmarkt, Tyskland

“Jeg hadde litt problemer med å aktivere data etter at jeg kjøpte et Lycamobile-UK SIM kort og jeg tok derfor kontakt med Lycamobile kundeservice hær på Facebook og det var virkelig den beste løsningen.

• Customer Pic

Daria Z, Choczewo, Polen

"Kjempebra nettverk, takk til Lycamobile, nå kan jeg være i kontakt med mannen min når han reiser rundt i Sverige"

• Customer Pic

Femifactor, London, UK

"Takk til Lycamobile NO, det gratis SIM kortet er nå levert…dette er virkelig kundeservice"

• Customer Pic

Janusz Baltazar Ziajka, Warsaw, Polen

"Jeg betaler nesten ingenting og jeg kan snakke med hele verden.Takk Lycamobile for at dere finnes også i Polen"

• Customer Pic

Aaron Rodríguez, Barakaldo, Spanien

"Utrolig billige ringepriser med veldig bra dekning. FANTASTISK!"

• Customer Pic

Marzena Simlat, Czeladz, Poland

"Very friendly network. Cheap calls. Interesting offers. I would recommend to all."

• Customer Pic

Femifactor, London, UK

“Thnx @LycamobileUK for the free Sim delivered… now that's customer service”

Tilgjengelig fra