Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Ingen nordmenn er representert i noen av turneringene i Wimbledon i år, men det betyr ikke at norske tennisfans ikke har mye å glede seg til i løpet av den fjorten dager lange Grand Slam.

Et stort spørsmål er om hjemmefavoritten, Andy Murray, kan bruke støtten til sin fordel for å ta Novak Djokovics tittel. Det blir ingen overraskelse om Djokovic står i veien for han i finalen, om Murray kommer dit. Han har møtt serberen intet mindre enn ved 7 tidligere anledninger i Grand Slam finaler.

Nå er kanskje ikke den beste tiden til å møte Djokovic. Serberen har allerede løftet trofeet i de 2 første Grand Slam av året; Australian Open og French Open. Han trenger Wimbledon og US Open for å gjøre 2016 til en “Novak Slam”.

Murray selv kan være i ferd med å få lykken med seg. Verdens nummer 2 er gjenforent med treneren sin, Ivan Lendl, en 8 ganger Grand Slam vinner og som er kreditert med å være mannen bak den mest suksessfylte perioden i Murrays karriere. Forskere har funnet at Murrays gjennomsnittlige forehandshastighet øker signifikant når han er under veiledning av Lendl noe som hiter til at tsjekkeren tilfører en agressiv side til Murrays spill.

Serena Williams starter som favoritt til å gjenvinne tittelen i kvinnenes turnering og plukker opp sin første Grand Slam i prosessen. Williams har ikke vært en stamgjest i WTA Tour i løpet av årene, men man kan alltid stole på at hun skrur på magien for de store turneringene. Hun elsker gresset på Wimbledon og har triumfert på SW19, 6 ganger tidligere.

Lucamobiles pakker kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert på alle Wimbledons nyheter og kommer med en rekke betalinger med mobilabonnement.