Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

pay as you go 4G planer

Hvorfor velge Lycamobile 4G?

Data i alle våre pakker, samt Pay As You Go-data kan brukes til 4G-hastighet uten ekstra kostnad. Den er bygget spesielt for å håndtere mobilnett og data mer effektivt, noe som gir raskere og mer pålitelig mobil tilkobling i en verden der dataforbruket øker 250% år etter år.

Hva 4G kan gjøre det 3G ikke kan

Fordi 4G er så mye raskere og sterkere enn vanlig 3G-signal, betyr det at du kan gjøre ting med 4G som bare ikke er mulig på 3G. For eksempel gjør 4G det mye raskere å surfe på nettet på din Lycamobile. 4G er ideell for tjenester som krever mer kapasitet som videostreaming, kartlegging og nettsamfunn når de åpnes gjennom din Lycamobile. For den typiske Lycamobile-brukeren kan nedlastingshastighetene på 4G være rundt 5-7 ganger raskere enn din eksisterende 3G på Lycamobile . Dette betyr at et musikkalbum tar 20 minutter å laste ned på en 3G-telefon og litt over 3 minutter på 4G.

Slik aktiverer du 4G på telefonen

4G / 4G LTE-nettverk krever kompatibel enhet. De fleste av de nye smarttelefonene registrerer automatisk 4G, men i noen tilfeller trenger du manuelt å aktivere 4G i innstillingsmenyen. Det er ikke behov for nytt SIM-kort, og eksisterende kunder vil kunne få tilgang til 4G på deres nåværende SIM. Tilgjengelighet og hastighet kan variere på forskjellige steder.

Om Lycamobile

Lycamobile lansert i 2006 og er nå verdens største internasjonale mobile virtuelle nettverksoperatør. Vi har nå over 15 millioner kunder i 22 land, inkludert: Australia, Østerrike, Belgia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Irland, Italia, Makedonia, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Spania, Sverige, Sveits, Tunisia ,Ukrina, Storbritannia og USA.

Andre Tjenester