Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Roaming i EU og EEA land

Roaming i EU og EØS land

Her er hva du trenger å vite


Roaming innenfor EU (EU og EØS) Landene har endret seg, noe som betyr at utvalgte pakker nå kommer med EU-EØS roaming og Pay As You Go-priser vil bli belastet uten ekstra kostnad. Landene som inngår i dette er oppført nedenfor og vil bli referert til som "EU og EØS-land".

EU OG EØS LAND:

Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovenia, Slovakia, Spania, Sverige.
Pay As You Go

Lyca Mobile Pay As You Go kunder roaming innenfor EU og EØS, vil bli belastet med våre Standard National-priser, som nedenfor:


Standard Nasjonale priser

Fasttelefoner Norge Mobil Norge Mobil(annen operatør) Norge SMS Norge Mobil(annen operatør) DATA Tilkoblingsavgift
39øre/min 39øre/min 89øre/min 49øre/SMS 49øre/SMS 99øre/MB 99øre

Tilkoblingsavgift 99øre

Norge Mobil-Lycamobil Norge Mobil( Andere Operatør) Norge SMS(andre oprtatør)

Å motta samtaler og tekster mens du roaming i EU og EØS-land, vil være gratis.

EUs og EØSs roamingvilkår & betingelser

Lyca Mobile Roaming Produkter

Utvalgte Lyca Mobile forhåndsbetalte PAKKER inkluderer nå roaming for EU og EØS-land. Du finner detaljer om våre forhåndsbetalte pakker her.

Lyca Mobile forhåndsbetalte pakker som inkluderer EU-og EØS roaming, er merket “EU Roaming” og har EU og EØS-emblemet som nedenfor. Disse roamingpakke gir deg mulighet til å bruke samtaler, SMS og data når du reiser i EU og EØS-land akkurat som hjemme. Disse utvalgte pakkene er imidlertid underlagt våre regler for rimelig bruk (Fair Use Policy ) som beskrevet nedenfor.

VIKTIG: Noen av våre forhåndsbetalte pakker inkluderer ikke EU-og EØS roaming. Før du kjøper en pakke, må du kontrollere at det inneholder alle tjenestene du vil bruke.

Du kan også bruke Pay As You Go-kreditt for roaming i EU og EØS-land. Ved roaming i EU og EØS-land vil samtaler, SMS og data bli belastet ved våre Standard Nasjonale priser. For å få samtalepriser til utenfor -EU og EØS-land når du reiser i EU og EØS-land, vennligst klikk her.

Regler for rimelig bruk(Fair Usage policy) og viktig informasjon

Våre roamingtjenester er beregnet for Lyca Mobile-kunder som besøker EU og EØS-land i korte perioder, for eksempel en ferie eller kort tur. Våre retningslinjer for rettferdig bruk av roaming er utformet for å forhindre misbruk av våre EU og EØS-land som roaming med produkter og tjenester.
For å bruke våre roamingtjenester for EU og EØS-land må du først aktivere SIM-kortet ditt i hjemlandet ditt (og har kjøpt et Lyca Mobile-produkt som inkluderer roamingtjenester fra EU og EØS-land).
Hvis vi oppdager at du i mer enn fire måneder har brukt mer tid i utlandet i EØS området enn hjemme,OG du har brukt mer enn 50% av mobiltjenestene dine til EØS roaming, så sender vi deg en tekstmelding som minner deg om nødvendigheten av å overholde vår policy for rett bruk av roaming.
Hvis du ikke overholder retningslinjene for rettferdig bruk av roaming innen to uker etter påminnelsestekstmeldingen, bruker vi følgende tilleggsavgifter for bruk av EU og EØS-land:

  • Samtaler: Kr 0.3 per min
  • SMS: Kr 0.1 per SMS
  • Data: Kr 0.06 per MB

Hvis du har en forhåndsbetalt pakke som inkluderer EU-og EØS-landets roamingtjenester, kan det hende at en annen datagrense gjelder når du reiser i EU og EØS-land. Vennligst sjekk her for detaljer om datagrensen.

Samtalene dine til andre Lyca Mobile-numre er gratis hjemme (minimum påfylling gjelder), men når du reiser i EU og EØS-land, blir de belastet (eller trukket fra pakkekvote) som standard samtaler.

Hvis vi identifiserer misbruk av våre roamingtjenester på grunn av organisert videresalg eller våre SIM-kort til personer som normalt bor utenfor Norge, kan vi straks treffe forholdsmessige tiltak for å stoppe dette, noe som kan omfatte opphør av tjenester. Vi sender en tekstmelding til slike berørte SIM-kort.
Hvis du har spørsmål om våre roamingtjenester, er du velkommen til å kontakte oss.

Andre Tjenester