Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Sikkerhet på nettet med Lycamobile

Som et selskap som leverer produkter og tjenester over internett, forstår vi hvor viktig sikkerhet er. På grunn av dette har vi opprettet svært sikre fasiliteter for å sikre deg når du utfører en betaling på nettet og når du gir dine personlige opplysninger til oss. Sikkerhet og beskyttelse mot svindel er viktig for oss og overvåkes nøye på alle deler av vår nettside der det er aktuelt.

Vi bruker Secure Sockets Layer (SSL)-teknologi for å kryptere informasjon når den blir sendt fra din datamaskin til vårt system. Dette sikrer at informasjonen blir holdt privat unntatt der vi har informert deg om noe annet i våre vilkår og betingelser.

Sikker nettside

Når du logger deg på Min Lycamobile-konto og foretar en betaling, vil en hengelås være synlig i søkefeltet i nettleseren. Dette betyr at du er i sikker modus - som du alltid bør være når du skriver inn personlige opplysninger eller betalingsinformasjon på hvilken som helst nettside.

Å være i sikker modus betyr at alle dine opplysninger er kryptert for økt sikkerhet (128 bit). Vi bruker avansert kryptering fra Network Solutions Certificate Authority slik at kortdetaljer er trygge.

Vårt tips: Du bør alltid lukke nettleseren helt ned etter at du har behandlet en online betaling, spesielt når du har brukt en delt datamaskin. Dette vil vanligvis slette midlertidige Internett-cookies fra nettsteder som du har besøkt og logger deg ut fra kontoen din på transaksjonsbaserte nettsider.

Sikker betaling på nettet

Lycamobile deltar i Verified by Visa og MasterCard SecureCode for ekstra elektronisk betalingssikkerhet. Disse tjenestene tilbys av Visa og MasterCard i samarbeid med banken som har utstedt kredittkortet / betalingskortet ditt. De er opprettet for å beskytte dine opplysninger når du foretar elektroniske betalinger, ved å sikre at kortet ikke brukes av noen andre, og er nå blitt en standard på mange e-handel-nettsteder.

Internettsvindel og Phishing (nettfisking)

Lycamobile kan sende deg e-post fra tid til annen, men vi vil aldri sende e-post som ber om din sikkerhetsinformasjon eller påloggingsdetaljene dine eller henviser deg til en nettside som ber om denne informasjonen.
Hvis du mottar en e-post som ser ut til å være fra Lycamobile og du synes den er mistenkelig, må du ikke klikke på noen lenker som finnes i eposten eller gi noen kredittkortopplysninger eller påloggingsopplysninger. Hvis du er usikker på hvordan du skal identifisere en phishing-/nettfiske-epost kan du klikke på følgende lenke og lese mer om datakriminalitet.

Alle logoer merket er merkevare av deres respektive eiere.

Andre Tjenester