Lycamobile
Norway
Aktiver ditt simkort 3777
Kontakt kundeservice fra Lycamobile 3332 (93#)
Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om Lycamobile vennligst ikke nøl med å kontakte oss. Lycamobile har et flerspråklig team som er tilgjengelig fra mandag til lørdag for kundeservice 10:00-19:00, og mandag til lørdag for registrering 10:00-19:00.
 • Ring 3777 fra lycamobile(kun aktivere nytt simkort)
  Samtale kostnader: gratis
 • Ring oss på 3332 fra Lycamobile
  Samtale kostnader: 89 øre/per samtale
 • Ring 9473 3332 / 2154 7171 fra en annen telefon
  Prisen: Til disse nummer kan prisen variere når du ringer via andre nettoperatører
 • Hvis klagen din allerede har blitt tatt opp med vår kunde service, og du ikke har fått respons og ønsker å ta det opp videre for undersøkelse, trenger du bare å sende en e-post til oss på complaints@lyca-mobile.no. Vi garanterer deg at vi behandler klagen så fort som mulig og vil holde deg oppdatert på når og hvordan vi har tenkt å løse det. Vi gjør vårt beste for å løse alle klager innen 5 virkedager (unntatt helger og helligdager).

1 Om deg   Rediger
Felt med en * er obligatoriske
 • eks:XX XX XX XX
 • f.eks. dittnavn@bedrift.com
 • f.eks. (retningsnummer)-(telefonnummer), som: 0XX XX XX XX

Dersom klagen din allerede har blitt tatt opp med kundeserviceteamet vårt, og du ikke har fått et tilfredsstillende svar og derfor ønsker å eskalere dette for ytterligere gjennomgang, kan du sende oss en e-post til on complaints@lyca-mobile.no


Vår målsetning er å løse problemet så snart som mulig og vi vil holde deg oppdatert på når og hvordan vi vil løse dette. Vi gjør vårt ytterste for å løse alle klagesaker i løpet av 5 arbeidsdager (ekskludert helger og offentlige fridager).

Norge Gruppeområde
Tilbake til toppen Rull ned
Live Broadcast - Levende Audio Broadcast av PSL T20
 
PSL Banner

* Dette er et obligatorisk felt

Ny bruker:

Retur bruker: