Det største skuespillet. De største stjernene. Den beste VFX noensinne! 2.0 – Premiere i kino 29/11/18

26 November, 2018 by Lyca Mobile
The grandest spectacle. The biggest stars. The best VFX ever! 2.0 – Premiering in theatres 29/11/18
The grandest spectacle. The biggest stars. The best VFX ever! 2.0 – Premiering in theatres 29/11/18

Skutt i 3D og starring Rajinikanth - årets største film- 2,0 fra Lyca Productions 

Et dødelig bevinget monster, en robot omstartet for å bekjempe ham, og en showdown for å avslutte alle showdowns! Lyca Productions er stolt over å få deg den dyreste indiske filmen som er laget - et skuespill som du aldri har sett før. 

Historien: 

I tider med fare trenger vi Heroes. 

Dr Vaseegaran (Rajinikanth) er en fremtredende vitenskapsmann og oppfinner. Han hadde en gang trodd at hans berømte skapelse, Chitti, hadde tjent sitt formål. Å ha slått og beseiret ondskap en gang før. 

Men en ny fare truer med å ødelegge verden nå. En som menneskeheten aldri har sett før. Det kalles en "fiftth force". Denne fare suger ned fra himmelen i form av et bevinget monster. Oppdaget denne nye villain (spilt av Akshay Kumar), reagerer forskeren Chitti.

Enda bedre oppdaterer han skapelsen hans. Robots andre versjon (2.0) er avduket, og han er menneskehetens beste håp for beskyttelse mot den ‘fifth force’. En annen robot spilt av Amy Jackson er også i fray. Slaget er nå satt. Krigerne har tatt sin plass på hver side av feltet. 

Vil kreftene for godt vinne over ondskap? Skal skyggen kaste av de monstrefulde vingene klar til å igjen gi lys inn i verden? Historien bak indisk film med den beste VFX 

Hvis tilstedeværelsen av den største sørindiske stjernen og Bollywoods største Action hero, er ikke nok til å sette din puls racing, så er det noen få fakta å gjøre appetitten din bedre. Director Shankar har to år i produksjon laget omhyggelig laget filmen for å bringe sin grand vision til storskjermen. 

For å sikre høyeste kvalitet, har hele filmen blitt skutt med 3D-teknologi kameraer. Dette betyr at når du setter på 3D-brillene i kinoer, knytter du deg til en white-knuckle ride! Spenningen forsterkes av noen av de mest intrikate visuelle effekter som noen gang har vært brukt i indisk kino. (Morsomt trivia: filmens utgivelse ble forlenget med et år, slik at skaperne kunne polere VFX og sørge for at skuespillet er ulikt alt du noensinne har sett før). 

Oscar-vinneren AR Rahman har komponert hjertepirrende musikk for filmen, som har filmbuffere over hele verden som venter ivrig etter 29. november, dagen Chittis kamp begynner! 

Vennligst gå til vår Facebook-side for å delta i konkurransen.

Grab dine billetter i dag for den spektakulære # 2Point0 i kinoer i nærheten av deg!